Elfogások, előállítások itt is, ott is…

2012.09.19 10:06

 

Bicske belterületén teljesített járőrszolgálata során, elfogató paranccsal körözött férfit fogtak el a járőrök. A nagyegyházai férfit a főváros VIII., kerületi rendőrkapitánysága kereste. Folytatólagos kihallgatására a Bicskei Rendőrkapitányság épületében került sor. Kedden kora délután egy férfi kért rendőri intézkedést egy Bicske-Baboshegyen lévő ingatlanra. Volt élettársánál megjelent egy nő ismerőse, de hiába szólította fel a tulajdonos nem volt hajlandó távozni. A kiérkező járőrök igazoltatták a békéscsabai nőt és felszólították az ingatlan elhagyására. Három órával később ismét bejelentés érkezett, hogy a nő visszatért és nem akar távozni. Szabálysértés továbbfolytatása és magánlaksértés miatt előállították a járőrök a nőt és szabálysértési őrizetbe vették.

Bejelentésre intézkedtek a sárbogárdi rendőrök egy Szabadegyháza mellett lévő kukoricatáblában történt lopás miatt. A tulajdonos elmondta, hogy közel 200 000 Ft értékben csöves kukoricát vittek el a földjéről. A lopással összefüggésben a rendőrök előállítottak egy zichyújfalui férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki a megindított eljárásban. Sárkeresztúrról két férfit és egy nőt állítottak elő az intézkedő járőrök, mivel egy elidegenítési és terhelési tilalom alatt álló ház tetőszerkezetét bontották, elmondásuk szerint a tulajdonos megbízásából. Az ügyben nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt indult büntetőeljárás.

Lovasberényben a körzeti megbízott egy közúti ellenőrzés miatt megállított személyautó átvizsgálása során a vezető előtti gumiszőnyeg alól alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot talált. Az autó vértesacsai sofőrjét és további négy utasát előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra.