Friss hírek a rendőrségtől!

2012.09.24 12:34

 

Bicske, Vörösmarty utcában igazoltattak a délelőtt folyamán a rendőrök egy 17 éves fiút. Az intézkedés során a fiatal ruházatának átvizsgálása során nadrágjának jobb oldali első zsebéből egy fém cigarettás doboz került elő, amiben két darab zárható fóliatasakban zöld színű kábítószergyanús anyagmaradvány volt, illetve körülbelül egy szál cigaretta mennyiségű dohány, valamint egy szál füstszűrővel ellátott cigaretta, melyből a dohány adag fele ki volt szedve. A rendőrök így a fiút először mintavételre állították elő, majd onnan vitték át a kapitányságra, ahol tanúként hallgatták ki. A nála talált anyagokat lefoglalták, és szakértőnek küldték meg.  

A koradélután folyamán Bicske Kanizsai út és a Bogya Károly utca kereszteződésében ellenőriztek a járőrök egy fiatalalt. Ő azonban nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért személyazonosságának megállapítása érdekében előállították a Bicske Rendőrkapitányságra. Miután a 18 éves bicskei férfi adatainak leellenőrzése megtörtént, kiderült, hogy egy folyamatban lévő bűnügyben tanúkihallgatása szükséges. Így a nyomozók rögzítették vallomását, majd ezt követően szabadon engedték.  

Nem sokkal később egy másik 18 éves bicskei férfit is előállítottak a Bicskei Rendőrkapitányságra a rendőrök. A fiatalt Bicske, Bogya Károly utcában igazoltatták. Majd miután kiderült, hogy lopás miatt büntetőeljárás van ellene folyamatban, és kihallgatása szükséges, a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően szabadítva lett.