Galagonyás 2-es dűlőjében életveszély elhárítás

2012.09.05 14:26

 

Galagonyás 2-es dűlőjében életveszély elhárítás

2012.09.03

Hosszú építőhatósági procedúra végére került pont a Galagonyás 2-es dűlőjében életveszély elhárítása miatt elrendelt részleges bontási munkálatok elvégzésével.

Galagonyás 2-es dűlőjében életveszély elhárítás

 

 

 

A kétszintes ház fala oly mértékben repedt meg és mozdult el a függőlegestől, hogy kidőléssel fenyegetett, a szomszéd ingatlanát és testi épségét veszélyeztette. A jogerős bontási határozat ellenére a tulajdonos nem szüntette meg a veszélyhelyzetet, ezért Bicske Város Önkormányzata kényszerbontást rendelt el. A munkálatok elvégzésére a Bicskei Gazdasági Szervezet mellett felvonult a Városi Tűzoltóság és a Katasztrófavédelem is. A mozdítható értéktárgyakat kihozták a házból, és dokumentálás mellett a Bicskei Gazdasági Szervezet telepére szállították. A szakszerű veszélyelhárítás eredményeként a szomszéd ingatlanában nem esett kár, a megroggyant házat a biztonságos szintig visszabontották, majd a bontási törmeléket eltakarították.
A telekszomszéd és a közterület használói megnyugodhatnak.
Köszönet a Bicskei Gazdasági Szervezet, Izsó János gépkezelő, a Bicskei Önkormányzati Tűzoltóság, a Katasztrófavédelem és a Bicskei Rendőrkapitányság segítő munkájáért.
Tessely Zoltán polgármester 

GalagonyasBontas2

GalagonyasBontas3

GalagonyasBontas4

GalagonyasBontas5

GalagonyasBontas6

GalagonyasBontas7

GalagonyasBontas8https://www.bicske.hu/79-42858.php