JOBBIK: ORBÁN AZ ESZÉT VESZTETT DIKTÁTOROK MÉLTÓ HELYÉRE, A BÖRTÖNBE FOG KERÜLNI

2018.02.19 09:24

A miniszterelnök évértékelője szerint az elmúlt nyolc év sikeres volt, a Jobbik szerint viszont csak a saját nyolc évére gondolhatott, hiszen strómanjai soha nem látott vagyonokkal lettek gazdagabbak.

 

Magyarországnak viszont csak 20 ezer gazdag és 2300 szegény migráns jutott - mutattak rá.

"Előbbieket pénzért, utóbbiakat titokban engedte be Orbán Viktor. Ez valóban veszélyes."

A legnagyobb ellenzéki párt közleménye szerint az is veszélyes, hogy a magyar kormányfő maffiózókat megszégyenítő módon fosztja ki az országot – ahogy arra az Elios-botrány rávilágít –, aminek eredményeként ma már minden harmadik magyar kénytelen súlyos nélkülözésben élni, lepusztított kórházak, agyonadóztatott vállalkozások, elszegényedő nyugdíjasok, cserbenhagyott devizások között.

„Ez az Orbán-kormány valódi eredménye: félelemkeltés, korrupció, eltitkolt migránsok, út szélén hagyott magyarok, elvándorolt fiatalok.”

Fotó: Béli Balázs/alfahir.hu

„Miniszterelnök úr! Április 8-án egy ország fog erről véleményt mondani. Az lesz az igaz évértékelés. Ma még a nép hallgatja az Ön hazugságát, hamarosan Ön fogja a nép igazságát, amely a Jobbikot kormányra, Önt pedig az eszét vesztett diktátorok méltó helyére, börtönbe fogja juttatni” – fogalmaztak a közleményben, hozzátéve:

„Egy országot tönkretenni ugyanis következmények nélkül nem lehet!”