NA EZ MOST MINDENT VISZ!! EZEK UTÁN VÉR-CIKI FIDESZESNEK LENNI! "A FIDELITAS 2010 ÓTA TETT HÁROM OLYAN DOLGOT, AMI A FIATALOK ÉRDEKÉT SZOLGÁLTA?"

2017.05.11 08:04

Igen, tett!!!! Például megújult.

 

Vicces és könnyed szerda esti nevetést nyújt ma az N1TV, akik a Fidelitas sajtótájékoztatóján néhány, hát, bonyolultnak finoman szólva sem nevezhető kérdést tettek fel az ifjú narancs titánoknak. Nézzük a videót, nézzük, csak nézzük, mégis nehezen hisszük, hogy ilyen van, olyannyira, hogy a vége felé már mi könyörgünk, hogy legyen vége, mert már nekünk kellemetlen. 

NO, NÉZZÜK: 

Miután kiderült, hogy "2000 kampányt (sic) fognak kihelyezni országszerte", az N1TV riportere pár keresztkérdéssel úgy fölcsavarta szegény leányzót - pontosabban szólva ő saját magát - az útelágazkodás táblára, hogy Habony-média legyen a talpán, aki leszedi onnan.

 

 

- N1TV: 2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt. Ez nem volt probléma?
- Fidelitasos lány: Válaszolsz te? Vagy válaszoljak én?
- Fidelitasos FÉRFI: nem kívánok nyilatkozni

Mindezt a saját sajtótájékoztatóján! :DDDDDDDDDDDD

Na sebaj, ugorjunk:

- N1TV: A Fidelitas 2010 óta tett három olyan dolgot, ami a fiatalok érdekét szolgálta?
Fidelitasos lány: az ifjúsági szervezetünk két éve a teljes megújuláson ment át, amellyel a fiatalok álláspontját kívánjuk képviselni országszerte a Fidelitasként.

Tiszta sor, magyar fiatalok százezreinek sorsa fordult ettől jobbra.

DE ITT VÉGRE KIDERÜLT, MI VOLT A BAJ SIMICSKÁVAL:

"Amikor Simicska Lajos a Fidesz mögött állt támogatóként, akkor ő támogató volt, és nem irányító, és ezért hátrált ki a Fidesz Simicska mögül. Ő a saját érdekeit akarta érvényesíteni a Fideszen keresztül, és nem.. irányítani akarta a pártot bábjátékként, és ezért hátrált ki a Simicska mögül a Fidesz"

- sorolta, vagyis inkább kevert össze szegény leányzó mostani paneleket a korábbiakkal. Hát, Habony bácsi biztosan nem fog tapsolni, ha meglátja, hogyan sikerült egy kompánia fidelitasosnak egy mondatba préselnie

Simicskát, a Fideszt, támogatást, irányítást, bábjátékot és a kihátrálást.

A végére azért még maradt egy kis matricázás is, erről kiderült, hogy a további akciókról nem szeretnének a fiatalokérdekébendolgozó fidelitasosok nyilatkozni, azt viszont az eddig hallgatózásba burkolózó helyi elnöktől megtudhatjuk, hogy 

"szerintünk a matricázás a politikai véleményünk kinyilvánítása"

Úgy tűnik, az éj sötétjében könnyebb matricázgatni, mint kérdésekre válaszolni.