Rendőrségi hírek

2012.09.15 09:22

 

Bicskei Rendőrkapitányság:

Eltűnés miatt kértek segítséget pénteken a gánti szociális otthonból. Egy gondozott tűnt el az intézetből. A bicskei járőrök haladéktalanul megkezdték az eltűnt férfi felkutatását, akit végül késő délelőtt egy bejelentés nyomán a Csákvárt Gánttal összekötő úton találtak meg. A férfi Csákvár felé gyalogolt a forgalommal szemben. A megtalált gondozottat sérülés és panaszmentesen szállították vissza gondozása helyszínére. 

Bicskén a Kossuth téren ismét – sorrendben negyedszer - feltörték a kávé és csokoládé automatát. A bejelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeként kora délután előállítottak egy bicskei férfit, aki a bűncselekmény sorozat elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfit kihallgatták a bicskei nyomozók.

Etyeki tüzép előtt feltörtek egy parkoló gépkocsit. Az autó szélvédőjét törte be ismeretlen tettes pénteken 13.00 óra és 13.20 perc közötti időben. A járműből eltűnt egy laptop, több kulcs, egy pénztárca készpénzzel és 6-7 bankkártya, valamint a sértett nevére kiállított vezetői engedély. A lopási kár mellett több tízezer forint rongálási kár keletkezett.

Bicskei Orvosi Ügyelet asszisztense kért segítséget egy beteg megfékezésére. A járőrök Mányra vonultak, ahol már a háziorvos várta őket. Az agresszív, dühöngő beteget rendőri kísérettel a mentőszolgálat munkatársai Budapestre kórházba szállították.