SZÉGYEN!! Gyártson egy kattintással Fidesz-sajtóközleményt!

2017.06.07 13:15

fidesz kozlemeny generator clk

Feltűnt önnek, hogy a Fidesz mostanában minden kicsit is érzékeny témára vagy kifogásra ugyanazokkal a panelekkel reagál? Soros, migránsok, bezzeg Vona, bezzeg Gyurcsány, eredményeinket támadják, Botka Simicska, Soros, Spéder, nyugdíjak vásárlóértéke és persze Soros. Szinte ordított az egész egy jó kis Fidesz-közlemény-generátorért.

Legalábbis azt hittük, hogy ez könnyű lesz. Aztán beleestünk a Hírcsárda csapdájába: nem lehet már egyértelműen eltávolítani a viccet a valóságtól, amit ma poénnak mondunk, az simán megvalósulhat holnap. Amit viccnek szánunk, az nemsokára valódi Fidesz-közleményben köszönhet vissza. Így lehet, hogy a kormánypárt közleményeit parodizáló generátorral valójában nem is egy vicces dolgot hoztunk létre, hanem egy komoly segédeszközt, ami akaratunkon kívül nagyban támogatja majd Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató munkáját (reméljük, azért nem így lesz). Mindenesetre próbája ki, és nevessen! Vagy próbálja ki, és sírjon!

Annyi csak a dolga, hogy névelővel beírja, milyen eseményre/történésre reagáljon a generált sajtóközlemény (pl. „a muhi csata”), aztán nyomja meg a narancssárga, Enter feliratú gombot!

https://index.hu/belfold/2017/06/07/fidesz_sajtokozlemeny_generator/