"Tetűgödör-híd maratoni vállalkozása" így jellemezi Bicske város hivatalos honlapjának szerkesztője egy kb15 méteres hidacska építésének munkáját

2012.09.04 13:21

 

Tetűgödör-híd maratoni vállalkozása

2012.09.04

Újabb szakaszához érkezett el a Tetűgödör-híd maratoni vállalkozása. A tervező Céh Zrt. most hétfőn adta át a stafétabotot a kivitelező Vianova Zrt-nek, amely a fahíd megépítésén túl 60 m járda lefektetését is vállalta.

 

Már eddig is születtek rekordok a futam során, a megrendelő önkormányzat szupersebességgel, alig egy hónap alatt intézte el az engedélyeztetést. A munkaterület átadásánál a kitűzött célt, a teljes befejezést szeptember végére tartották elérhetőnek a résztvevők.

https://www.bicske.hu/79-42870.php

 

Kedves bicske.hu szerkesztőség!

Csak szeretnénk felhívni figyelmüket arra ,hogy a Maratoni táv  42 195 méter ,amit az emberek futva tesznek meg. Amiről a cikk szól az pedig az,hogy a város a saját bürokráciáján egy hónap alatt „ szuper-sebességgel” áttudta tolni az építési engedélyt. Akkor tapsoljuk meg őket hurrá hurrá hurrá.

 

Téma: "Tetűgödör-híd maratoni vállalkozása" így jellemezi Bicske város hivatalos honlapjának szerkesztője egy kb15 méteres hidacska építésének munkáját

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása