ÚJABB RÉSZLETEK A PEDOFIL-GYANÚBA KEVEREDETT FIDESZES KÉPVISELŐ ÜGYÉBEN

2018.02.12 09:02

Ahogy arról az Alfahír is beszámolt, egy kiskorú gyerekkel folytatott perverz kapcsolat miatt jelentették fel Kiss Attila Csaba, fideszes önkormányzati képviselőt Nagykőrösön. A Blikk azt írja, a rendőrség szexuális visszaélés bűntett elkövetésének alapos gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.

 

Gyanúsítotti kihallgatás eddig nem történt az ügyben.

A Blikk szerint a város egyik kollégiumában általános iskolai nevelőtanárként dolgozó fideszes politikus pár évvel ezelőtt kezdett viszonyba a 12-13 éves lánnyal, melyet a kiskorú kezdeményezett.

Kiss Attila Csaba viszonozta a lány érzéseit, ám miután kiderült a liliomtipró kapcsolat, a gyerek szülei kivették a lányt a diákotthonból.

A fideszes politikus

Az egyházi tisztséget is betöltő kormánypárti politikus nevét egyébként az eset kiderülése óta törölték egyházközössége honlapjáról.

A helyi Fidesz egyelőre kivárja a vizsgálat végét:

"Amíg nem kapunk hivatalos értesítést, addig nem foglalkozunk az üggyel"

- nyilatkozta a Blikknek Körtvélyesi Attila helyi Fidesz-elnök, Nagykőrös alpolgármestere.

Szexuális visszaélést a büntető törvénykönyv szerint az a tizennyolcadik életévét betöltő személy követ el, aki tizennegyedik életévét be nem töltött kiskorúval szexuális cselekményt végez. Súlyosabbnak minősül a cselekmény, ha a sértett az elkövető nevelése vagy felügyelete alatt áll, ebben az esetben a büntetési tétel kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztés a Btk. szerint.

 

https://alfahir.hu/2018/01/27/nagykoros_pedofilia_fidesz_kiss_attila_csaba_szexualis_visszaeles