VÉGRE! Közös ellenzéki polgármesterjelölt indul a NER kijelölt bábja ellen!!

2019.08.13 09:46

Kedves Bicskeiek!

Az ellenzék közös polgármesterjelöltje leszek az önkormányzati választáson.

Bicskén nőttem fel, itt jártam óvodába, iskolába, gimnáziumba. Itt tanultam meg biciklizni és úszni, később tinédzserként a helyi rendezvényeken zenéltünk a gimis zenekarommal. Sokat jelent nekem a városom, mert ezen a helyen vannak a gyökereim. 
Hiszek benne, hogy szeretett városomnak változásra van szüksége. Az utóbbi bő 10 évben eltávolodott a városvezetés a bicskeiektől. Jelenleg a helyiek érdekeit alávetik a nagypolitika érdekeinek, városvezetés helyett csak végrehajtanak a fejünk fölött. Szerintem olyan városvezetést érdemel Bicske, amelynek a város érdekei az elsők és ezt nem írhatja felül semmilyen oligarcha.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás, égbolt, fa, növény, túra/szabadtéri és természet

Hagyták lepusztulni iskoláinkat, míg a szomszéd faluban modern bölcsődét, óvodát és iskolát építettek. A beígért fontos fejlesztéseket, mint a Nagyállomás rendbetétele vagy az óbarki kereszteződés körforgalma, nem valósították meg. Az Erőmű-tó lezárása után még a telekadót is eltörölték, hogy a helyi földesúrnak ne kelljen fizetnie, nehogy a város bevételhez jusson. Ezek nem a város érdekei, ennek véget kell vetnünk.

Ezért indulok, és ehhez kérem a bicskei polgárok támogatását! 
Részletes, és számonkérhető programmal készülünk a választásra, amelyet szeptember elején fogok közzétenni. Ugyanakkor ki fogjuk kérni a helyiek véleményét is és a javaslatokat be fogjuk építeni a programpontjaink közé. Szeretném, ha Bicske olyan város lenne, amelyet az itt lakók a sajátjuknak éreznek.
Ezen fogok dolgozni Bicskéért, a mi városunkért!

Molnár Dániel 

A valódi ellenzék polgármesterjelöltje