Hummerrel gázoltak át egy rendőrön Apátfalván

2012.10.11 16:29

 

A rendőr igazoltatni akarta a sofőrt, de a terepjáró áthajtott rajta. Állítólag lövések is dördültek, a rendőrt mentőhelikopterrel vitték el.

Meg nem erősített hírek szerint igazoltatás során egy terepjáró sofőrje áthajtott egy fiatal rendőrön a Csongrád megyei Apátfalva területén - írja a Delmagyar.hu. A helyszínre mentő és mentőhelikopter érkezett, a három kilométeres kamionsor Apátfalva falu központjától majdnem Magyarcsanádig ér.

A lap beszámolója szerint a rendőrök négy gyorshajtó, német rendszámú Hummert mértek be a faluban, két motoros rendőr pedig utánuk ment. Megpróbálták őket megállítani, de az egyik terepjáró elgázolta a motoros rendőrt. A Délmagyar úgy tudja, hogy a gázoló hummeres vágóeszközzel a kezében szállt ki az autóból, ezért a motoros rendőr rálőtt, emiatt hallhattak a környékbeliek több lövést. A beszámoló szerint a négy amerikai terepjáróban német fiatalok utaztak, akik Szeged felé tartottak. A fiatalok a lap szerint rátámadtak a Tv2 operatőrére is, és azt kiabálták, hogy "no picture"!

A rendőr állapotáról egyelőre nincs hír, de a mentőhelikopter délután kettőkor felszállt a helyszínről, ami azt jelzi, hogy sikerült stabilizálni az állapotát. A felszálló helikopter orvosainak a helyszínen lévő egyik rendőr a lap szerint ezt mondta: "Nagyon vigyázzatok rá! A világ legaranyosabb sráca!"

 

Az Országos Mentőszolgálatnál az [origo] kérdésére azt mondták, hogy a rendőr állapotáról csak a rendőrség adhat tájékoztatást. A Csongrád megyei rendőrkapitányságon viszont azt mondták, hogy a Csongrád megyei nyomozó ügyészség az illetékes az ügyben, a nyomozó ügyészség központi száma azonban nem elérhető.

A Delmagyar.hu beszámolója szerint tucatnyi rendőrautó, mintegy húsz rendőr és néhány civil ruhás nyomozó helyszínel Apátfalván. A helyszínről elküldték a bámészkodókat. Messziről is jól látszik, hogy a német terepjáró begyűrte maga alá a rendőr motorját. A szerencsétlenül járt rendőr ruhái még a helyszínen lévő mentőautó mellett vannak - írja a lap.

Ha ön látta az esetet, vagy bővebb információja van róla, akkor írjon a hirugyelet@origo.hu e-mail címre!