KÖSZI FIDESZ!! NEM ÉRZI, HOL A HATÁR: CZERVÁN SZERINT "ÖSSZEFÉRHETETLEN" AZ N1TV-NEK NYILATKOZNI

2017.03.23 10:38

Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár közleményben próbálta megmagyarázni, miért ment neki a lovas szövetség egyik szakemberének. Szerinte ő csak azt kifogásolta, hogy a szakember politizált, amikor az N1TV-nek nyilatkozott, mert ez szerinte "összeférhetetlen" - írja a HVG.

 

Czerván szerint ifjabb Bozsik Jószef "politikai állásfoglalást tett", amikor az N1TV-nek nyilatkozva kritizálta a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházás részeként megépült fedeles lovardát.

Ugyan Bozsik csupán szakmai hiányosságokra hivatkozott,

Czerván szerint ez nem összeegyeztethető a szakember pozíciójával.

"CZERVÁN ÚR, TAKARODJON A MAGYAR KÖZÉLETBŐL!"

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerdai Facebook-bejegyzésében reagált a történtekre, mint írta:

"Íme, itt a bizonyíték, hogyan működik Magyarország! A felfuvalkodott, ostoba államtitkár Döbrögiként fenyegeti a szövetségi kapitányt. Czerván úr, takarodjon a magyar közéletből!"

Mirkóczki Ádám, a legerősebb ellenzéki párt szóvivője tegnap délután sajtótájékoztatón szólított a föl a kormánypárti politikust a távozásra.

A BALOLDAL KICSIT KÉSVE UGROTT FÖL A VONATRA

"Az az egész történet minden ágával együtt egy újabb bizonyíték arra, hogy a szüntelen kommunistázó Orbánék úgy működnek, mint a legsötétebb kommunista időkben működő büdösbunkó rákosista vagy kádárista káderek" - így reagált Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke a HVG-nek. Mint írja, vizsgálatot követelnek annak kiderítésére, hogy kik a felelősök.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje közleményben támadta a kormánypártot: szerinte a párt maffiamódszereit idézi, ahogy a felvételen Czerván letámadta a szövetségi kapitányt, amiért kritizálni merte Mészáros Lőrinc cégének munkáját.